CBS Marimba - Het mooiste wat je kunt worden, ben jezelf

Het team, de leerlingen en de ouders van CBS Marimba heten u van harte welkom op onze website.

CBS Marimba is een Christelijke basisschool met een locatie in de wijk Groenewoud en een locatie in de wijk Sterrenkwartier. 

Waarom zou u voor onze basisschool kiezen?

Wij zijn een kleinschalige basisschool waar ieder kind telt. We kennen elkaar en dat maakt dat de sfeer op school vaak als gemoedelijk en fijn wordt ervaren. Een belangrijk gegeven want onze visie is dat een kind zich alleen kan ontwikkelen als het zich veilig voelt. Ons team doet er alles aan om daaraan te voldoen.

Goed onderwijs staat bij ons voorop. We werken met moderne methodes en volgens de laatste inzichten. Op deze manier proberen we uit elk kind te halen wat erin zit. Daarbij zien we u, ouders/ verzorgers als ervaringsdeskundigen. We hebben elkaar hard nodig en de lijnen tussen school en thuis zijn bij ons dan ook kort.

Om u een goed beeld te geven van onze school nodigen we u graag uit voor een gesprek en een rondleiding. U kunt dan al uw vragen stellen, maar bovenal ziet u onze leerkrachten en onze leerlingen aan het werk en ervaart u de sfeer op CBS Marimba. Een school waar we trots op zijn!

Met vriendelijke groeten,

Het team van CBS Marimba

The Leader in Me

CBS Marimba werkt met The Leader in Me. Een pedagogische lijn in de school op basis van het gedachtengoed van Stephen Covey. De 7 gewoonten van effectief leiderschap, met de naam The Leader in Me. Deze lijn ontwikkelt persoonlijk leiderschap bij kinderen. Dat is iets heel anders dan hiërarchisch leiderschap, waarbij het gaat om een gezagsverhouding. Het gaat hier om leidinggeven aan jezelf en inzicht in jezelf en je relatie met de ander. Het gaat om zicht krijgen op je eigen aandeel en je verantwoordelijkheid in allerlei (sociale) situaties. Klik hier voor meer informatie. 

Onze school hoort bij VCPO Spijkenisse

Laatste nieuwsberichten

Klik hier voor het laatste nieuws. 

Klasbord

  

Veel groepen gebruiken Klasbord
om berichten aan ouders en kinderen
door te geven.
Vraag bij de leerkracht van uw kind om
de inlogcode.      

Volg CBS Marimba op Facebook en Twitter

           

Bestel via SponsorKliks en sponsor CBS Marimba

             Hoe werkt het?