CBS Marimba - Het mooiste wat je kunt worden, ben jezelf

Het team, de leerlingen en de ouders van CBS Marimba heten u van harte welkom op onze website.

CBS Marimba is een Christelijke basisschool met een locatie in de wijk Groenewoud en een locatie in de wijk Sterrenkwartier. 

Waarom zou u voor onze basisschool kiezen?

Wij zijn een kleinschalige basisschool waar ieder kind telt. We kennen elkaar en dat maakt dat de sfeer op school vaak als gemoedelijk en fijn wordt ervaren. Een belangrijk gegeven want onze visie is dat een kind zich alleen kan ontwikkelen als het zich veilig voelt. Ons team doet er alles aan om daaraan te voldoen.

Goed onderwijs staat bij ons voorop. We werken met moderne methodes en volgens de laatste inzichten. Op deze manier proberen we uit elk kind te halen wat erin zit. Daarbij zien we u, ouders/ verzorgers als ervaringsdeskundigen. We hebben elkaar hard nodig en de lijnen tussen school en thuis zijn bij ons dan ook kort.

Om u een goed beeld te geven van onze school nodigen we u graag uit voor een gesprek en een rondleiding. U kunt dan al uw vragen stellen, maar bovenal ziet u onze leerkrachten en onze leerlingen aan het werk en ervaart u de sfeer op CBS Marimba. Een school waar we trots op zijn!

Met vriendelijke groeten,

Het team van CBS Marimba

JUMBO Sparen voor je school!

Vanaf woensdag 7 september aanstaande kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school naar keuze.

We zouden het enorm waarderen als u deze punten aan onze school doneert. Van de punten die wij ophalen kunnen wij speelmateriaal voor de schoolpleinen aanschaffen. Op de website www.jumbo.com/sparenvoorjeschool kunt u onze school opzoeken en kijken waar wij voor sparen.

U kunt op deze site ook de punten direct aan ons toekennen. Maar u kunt ook de gespaarde punten inleveren op onze school. Wij hebben een box bij de ingang staan, waar u of de kinderen ze achter kunnen laten.

 De kinderen en het team van CBS Marimba willen u alvast hartelijk danken!

Onze school hoort bij VCPO Spijkenisse

Laatste nieuwsberichten

Klik hier voor het laatste nieuws. 

Klasbord

  

Veel groepen gebruiken Klasbord
om berichten aan ouders en kinderen
door te geven.
Vraag bij de leerkracht van uw kind om
de inlogcode.      

Volg CBS Marimba op Facebook en Twitter

           

Bestel via SponsorKliks en sponsor CBS Marimba

             Hoe werkt het?